lørdag 15. august 2009

Nye sofaputer


Kjøpte nye sofaputer i dag. Ble så fornøyd når jeg fikk de i hus, passet helt perfekt inn i stua:) Elsker dill dall, trenger bare å bytte ut litt lys, duker og putetrekk, så har du en helt ny stue. Trenger ikke alltid å være så dyrt med forandring nei:) Bytter farger opptil flere ganger i måneden jeg da, akkurat nå går det i rosa. Ikke rart når man har en liten prinsesse i hus:) Måtte ut å handle masse klær til Josefine i dag, hun har nemlig startet i barnehagen, og må ha litt tøy hun kan slite ut og som er gode å leke i. Har veldig mye "søtt" tøy til henne, men vil ikke at hun skal ødelegge det da. Kan jo være det kommer en liten prinsesse til om noen år, så da kan det jo brukes igjen. Nå har min kjære satt litt godis på bordet og bedt om å få noen runder med tennis i nintendo wii, så får nok gjøre det:) Romantisk underholdning på en lørdagskveld ikke sant? he he.. Vi koser oss masse:)


Ha en flott kveld...

4 kommentarer:

 1. hihi morro med blogg:) skal titte innom jeg altså:) grattis med nye sofa puter;) hehe.. de var fine da:) gleder meg til vi får huset nå så jeg kan handle inn masse dill dall. elsker dill dall ting selv:) heeelt frelst:)

  klem fra tonje

  SvarSlett
 2. Gratulerer med blogg! Det var på tide... Gøy sant?
  Kjempefin blogg du har laget. Ringer deg litt senere... Helt i ørska enda. :)
  puss puss

  SvarSlett
 3. så koselig blogg du har:) Jeg har nettopp kjøpt den koselige puten fra kremmerhuset selv, den står i min bloggestol og jeg er strålende fornøyd. Man kan vel aldri få nok av puter? Takk for koselig besøk inne hos meg, er du med på konkurransen? Vet du hvor den benken du viser som du gjerne skulle hatt er ifra, jeg leter selv etter en fin slagbenk til å ha på kjøkkenet som jeg kan ha mange lekre puter oppi *drøm,drøm* ønsker deg en fin søndagskveld:) klem monica

  SvarSlett
 4. Hei Monica:) jo tusen takk, blitt helt hekta på blogging nå altså:)

  de putene er så fine, får aldri nok av puter nei. konkurransen er jeg ikke med på nei, men det må vi jo gjøre noe med:) fant bilde inne på ZanZ sin hjemmeside, den står under varer på vei inn:) så du får bare ringe ned ditt å holde av, he he. mange som gjør det har jeg hørt. Ha en flott kveld :-)

  klem Martine

  SvarSlett