tirsdag 25. august 2009

Sølvpuss...

I dag er jeg hjemme med Josefine. Hun har fått ørebetennelse og halsbetennelse stakkars, så vi må ta nok en runde med pencilin. Vært mye syk siden hun ble født, det er veldig fortvilende for mammahjerte mitt, vondt å se henne slik. Men det går vel fort over nå får vi håpe. Fikk gjort litt i dag mens hun sov da, jeg har vasket leiligheten, klær og pusset litt sølv faktisk. Utrolig hva man finner på når man har en fri dag:-) Syntes det manglet litt sølv i stuen, så nå skal jeg prøve å pynte opp litt. Har arvet veldig mye sølvtøy fra besteforeldre og andre i familien, så da får jeg prøve å få brukt det også:)

Elsker salt og pepper skålene, de er så søte:)


2 kommentarer:

 1. Hei du! :)

  Synd at frøkna er syk, og at hun har vært det mye. Ville bare høre om det er det samme som går igjen gang på gang, øre, nese hals osv...? Søsteren min var sånn da hun var liten, halsbetennelse, ørebetennelse, hostet til hun kastet opp. Viste seg å være barneastma. Måtte ha maske med damp noen
  ganger pr dag og er nå (20 år) helt frisk - og har vært det noen år.
  Kan jo være noe å spørre legen om hvertfall, så slipper hun betennelser hele tiden.

  God bedring! :)

  SvarSlett
 2. Da krysser jeg fingrene for at legen finner ut av det, med riktige medisiner vil livet bli mye lettere for dere alle.

  I tillegg er det lettere når man har en dignose (man vet lissom hva man har å forholde seg til), så jeg håper de finner ut av det!

  Velkommen tilbake til meg og mitt ;)

  SvarSlett