tirsdag 9. februar 2010

Snart skal badet pusses opp:-)Nå er det snart oppussing av bad. Badet er så stygt at det ikke kan bloggifiseres, helt forferdelig. Derfor skal jeg vise hva jeg har bestilt:) Jeg ville ha badekar, greit det er enkelt med dusj og mer effektivt i en travel hverdag men når man har barn er det godt med ett badekar. Å når vinteren er på sitt kaldeste er det godt å krype oppi ett varmt kar med masse skum, he he:-)

Badekaret jeg har bestilt er så og si helt likt dette, og armaturet er også temmelig likt. Syns de gammeldagse armaturene er lekre.
Denne vasken har jeg bestilt bare i hvit. Den er rå lekker. Elsker utskjæringene på den, og elsker alle møbler i tre, så det måtte bli denne varianten.
Speilet kommer også i hvitt, passer veldig bra med vasken. Blir stilig med to lamper på hver sin side. Sitter virkelig å drømmer meg bort her, he he:) Nå gjenstår det bare fliser og fargevalg. Tror jeg heller mot litt lyse farger, og lyst grått. Tar gjerne imot andre ideer og innspill:-)


Ha fortsatt en flott dag, Klemmer fra Martine

17 kommentarer:

 1. liker badekaret - har siklet på Remo sitt ei stund nå :)
  håper på å få kjøpt det også... ;)

  SvarSlett
 2. Skal til å pusse opp bad vi også, spennende! :D

  SvarSlett
 3. Hei☺
  Gu, det kjem til å bli lekkert på badet ditt☺☺
  Spennande!!

  Klem M☺

  SvarSlett
 4. Så koselig at du vil følge bloggen min! :) Kjempefin vask - kan jeg spørre hvor du har bestilt den?

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for god bedring-hilsen! Lillemann er bedre, har ikke så mye vondt.. men, det er så vanskelig å få holdt han i ro..

  åh, det kommer til å bli nydelig på badet ditt, Martine :) gleder meg til å se! ett slikt badekar kunne jeg også ha tenkt meg!

  kos deg masse i kveld!

  klem fra Lisa

  SvarSlett
 6. Den er kjøpt hos interiørimport. 14900 for vask og speil. De har brune på lager nå, men hvite må bestilles:-) klem M

  SvarSlett
 7. Ligger link til hjemmeside lenger ned på siden min:-)

  SvarSlett
 8. Nydelig interiør, og badekaret vil nok bli en drøm å kose seg i! :)
  Takk for kommentaren på min blogg, og jeg håper dere får en fin helg!
  Klem Heidi

  SvarSlett
 9. Hei Martine:)
  Nydelig interiør:)Badet kjem til å bli kjempeflott:))
  Tusen takk for fine ord frå deg:)
  Ønsker deg ei riktig God Helg:)
  Klem Nina

  SvarSlett
 10. Hei!
  Takk for koselig hilsen på bloggen min:)
  For noen nydelige møbler du har valgt til badet! Helt fantastisk!:)
  Gleder meg til å se bilder etter du er ferdig..
  Følger deg videre..:)
  Klem camilla

  SvarSlett
 11. Flott blogg du har, og mange fine bilder. Spennende å se hvordan badet ditt blir... Ønsker deg en riktig god helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 12. Så hyggelig med kommentar fra deg :) Det ser ut til å bli helt nydelig på badet ditt!! Det blir spennende å se! Jeg trives også med lyse farger på badet, men jeg har valgt beige eller nesten litt fersken-aktig. Ble mest fornøyd med badet vi har i sokkelen. Der er det blanke fliser - det ble fint. I 1. etg har jeg matte fliser. Valgets kval... Det er moro å se på fliser, men akk så vanskelig å velge..
  Klem, Ingerid

  SvarSlett
 13. Så kosli blogg du har:D Hvor har du fått tak i den fine vasken?:D Nydelig!

  SvarSlett
 14. Hei, Kom inn her via din søsters blogg. Liker det jeg ser, så jeg legger meg til her jeg :) Har sett på de baderomsmøblene også, og kommer definitivt til å velge de neste gang. Men har bare sett med svart plate... Litt mer praktisk med hvit kanskje...
  Helena

  SvarSlett
 15. Sjekket siden deres, var ikke helt den jeg har sett, sjekk ut de som selges hos Nordic Import, samme stil men kanskje litt biliigere.. http://www.finn.no/butikk/nordicimport/

  Helena

  SvarSlett
 16. Hei!

  Det nye badet blir sikkert kjempebra! Selvfølgelig kan du blogge det gamle badet! Jeg har blogget det gamle badet vårt og det er ett av de styggeste badene som finnes. Eller fantes. Pusser det opp nå og det skal bli deilig å få det ferdig!

  Gleder meg til å følge oppussingen deres.
  Jeanette :-)

  SvarSlett