torsdag 18. februar 2010

Stemningsbilde fra kjøkkenet i kveldI dag har vi kost oss veldig mye. Josefine har hatt karneval i barnehagen i dag, og da måtte mamma kle henne ut som en snømann, "bustebartepinn" som de kaller det i barnehagen. De har Alf Prøysen som tema det halvåret her, så da måtte vi kle de deretter også:)
Ellers koser jeg meg med interiør og pynt, tenner lys overalt og flytter vel på ting hver eneste dag:) Gubben blir vel passe oppgitt til tider, he he. Syns det skiltet er artig, kjøpte det lenge før jul men det kom opp på veggen for 2 uker siden. Ting blir glemt i alt som brenner i hodet mitt om dagen. Var på min favoritt bruktbutikk her forrige dagen, da fant jeg nok en nydelig tre hylle som skal få noen strøk maling så fort tiden strekker til. Tror den skal på soverommet, slik at vi kan få opp litt flere bilder:) Tror det blir fint..
Her er snømannen etter barnehagen i dag, helt i hundre som alltid. Verdens herligste lille skatt, litt umulig men ellers til å spises opp, he he:)


Ha en flott kveld videre, snart helg jenter, det skal bli utrolig godt:)

Klem fra Martine

5 kommentarer:

 1. Så koslig dere har det :) Og shnuppa deres var kjempe søt! Sønnen min hadde også karneval i dag, ig de hadde Torbjørn Egner som tema! Så det bar mange søte små i utkledning:))

  Ha en fin kveld videre du/dere også!
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder fra kjøkkenet ditt:) Så veldig koslig ut i disse kalde vinterdager!

  Utrolig søt snømann(jente) da:)

  Ha en fortsatt fin torsdagskveld!

  klem Camilla

  SvarSlett
 3. For en søt snømann-jente du har Martine :) artig at de har ulike tema i bhg.. Adrian var tigergutt han, har arvet drakten av lillebroren min på 11 år :)

  jeg er akkurat likedan.. flytter om på ting hele tiden :) utrolig gøy synes jeg! Skiltet er råkult! jeg har også sett på det :O)

  kos dere masse i helga, Martine :)

  klem/Lisa

  SvarSlett
 4. Så koselig blogg! Jeg legger meg til som følger for jeg vil se mer!

  Ha en fin helg!

  Klem!!

  SvarSlett