søndag 24. januar 2010

Malefrua:-)
Endelig har jeg vært effektiv igjen og fått malt kjøkken stolene våres. Har lenge hatt lyst til å ha mere blått hjemme, og syns at det er en flott farge som kan brekke av alt det hvite:) Ville også ha forskjellige stoler, alt må jo ikke alltid være likt vel? Skal få tak i en slagbenk som kan dekke den ene siden av kjøkkenbordet, med masse puter og pledd:) Må vel følge med på alle loppis som kommer utover våren om jeg kan finne noe:)
Denne krakken kjøpte jeg for 20 kr på en brukt butikk, for ett kupp:-) Må få malt under også, var litt vanskelig å gjøre det slik den står nå. Denne skal lille frøken få bruke når hun skal hjelpe mamman sin på kjøkkenet, det er veldig stas.
På lørdag koste vi oss ute med akebrettet:) Vi gikk opp å på barneskolen jeg gikk på, herregud å mange minner som dukket opp. Veldig moro å se det igjen:) Josefine storkoste seg, spesielt når det gikk litt ekstra fort:) Lillemor er litt pjusk i dag og har kastet opp, så nå er det straks legging her.

Ha en flott søndag alle sammen, i morgen er det en ny uke og nye muligheter:)

Klem M:)

3 kommentarer:

 1. Ååh, så lekkert! Jeg eeelsker den fargen!! :)

  SvarSlett
 2. Hei=)

  Er det ikke deilig med sånne bruktkupp?? Jeg elsker det:) Også er det så moro å male og pusse, å se det fine resultatet:)

  ha en nyyydelig vinteruke=)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Heisann.
  Jeg tenkte å legge igjenn et spor etter meg.
  For en fin blogg du har.
  Mye spennende å se ;)
  Krakken ble kjempe søt, 20 kr? Helt utrolig.
  Ha en fin uke!
  Hilsen Renate

  SvarSlett