mandag 18. januar 2010

Stemningsbilde fra stuen mandagskveld:)Da var lillesnupp i seng etter en herlig kosekveld. Jeg og Kyrre fant ut i går at vi skulle bli sunnere og slutte med "usunn" mat. Ettersom han jobber kvelden nå fant jeg ut at jeg ville bake sjokolade kake. Holdt LENGE den avtalen der, he he. Må flire av meg selv til tider:) Den ble ihvertfall en suksess og Josefine hadde hodet nærmest ned i bollen for å få ut de siste restene:)Sånn er det å være alene med mamma, og på en mandag å da:)Nå skal jeg kose meg på sofaen resten av kvelden og titte igjennom alle blogger der ute:)

Ha en fortsatt god mandag alle sammen...

Martine

5 kommentarer:

 1. Koseleg skjenk :) Og NAM med sjokolade kake :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Så flott at du er tilbake med herlige innlegg Martine!! Ikke lett å holde slike avtaler nei....har spekt alt her og...det jeg bestemte forrige uke.. hjelp altså, hvor skal det ende??

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg gikk faktisk inn den avtalen med min kjære i går jeg også, men den holder enda da... :P Den sjenken din er så lekker! :)

  SvarSlett
 4. haha :) kjenner til det der! flott sjenk og lampe - vi har nesten likedan :) hihi!

  Rommet til prinsessa di var kjempefint!

  klem/Lisa

  SvarSlett
 5. Tror det aldri vil ende jeg, klarer ikke å gi opp kosen i hverdagen desverre, he he:) tusen takk, er veldig fornøyd med sjenken. Brukt mye tid på å pusse og male, men det er den absolutt verdt:)

  SvarSlett